Консултирал съм се с KGB от Black Angels и според него проблема е клапан на помпата за високо налягане и цената е 300 лв. Другия месец ще отида той да ми погледне колата и тогава ще се реши какво е, защото очевидно тука в Русе секи различно мнение дава.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Угасна в движение!?
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеВиж тук човека какво лечение е приложил.http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33085
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеНе плашете човека с космически цени.
Цените за въпросния клапан са между 230 и 360лв...
Comment
-
Здравейте, колеги!!! Имах същият проблем. Купих си помпа заедно с клапана за високо налягане (втора употреба, от една морга в Елин Пелин за 250 лева, помпата + клапана за тази цена) и нещата се оправиха.
Дано съм полезен, макар, че темата е публикувана доста отдавна и предполагам, че колегата вече си е решил проблема
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеКак оправи клапана колега?
Почиства се чрез ултра звук, но след 2-3 месеца почва пак да създава проблеми. Поне при мен беше така, докато не го смених. Нов е около 270 лева. Втора ръка, зависи как ще го намериш. Върира от 70 до 150 лева, и пак няма гаранция. Но при мен явно на късмет взех помпа и клапан втора употреба и няма проблеми поне за сега. Преди да ги сменя помпата и клапана през 1-2 месеца хоп в сервиза за ултра звук на клапана, беше ми писнало. Нито можеш да тръгнеш на някъде, нито нищо. Колата гасне където и когато си поиска. Накрая след 4-тото 5-тото почистване на клапана ми казаха и помпата, че е за смяна.
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеКак оправи клапана колега?
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение...Дано е било само някаква грешка.Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеНе е грешка, Ваклинаторът е прав - или е датчик за високото налягане или помпа.
Имах същия проблем през лятото. Гасне когато моторът е загрял и натиснеш рязко газта. В града просто не караш така и затова не ти е гаснала...Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение... С голямо закъснение, но все пак проблема беше клапан на помпата за високо налягане и автомобила гасне когато се нагрее нафтата ( в горещо време )
П.П. Колко ти излезе тоя клапан?
Comment
-
колеги,стара тема на нов глас,даите идея защо моята красавица гасне на около 3300 оборота.Смених помпата с клапанчето,датчика за високо налягане също,дюэи,иэчистих сондата,ремъка е зацепен както трябва,на диагностика изписва много високо налягане на горивото,достига до 1500бара и гасне,а при плавно подаване на газ си върви без проблемalfa 166jtd@super
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеколеги,стара тема на нов глас,даите идея защо моята красавица гасне на около 3300 оборота.Смених помпата с клапанчето,датчика за високо налягане също,дюэи,иэчистих сондата,ремъка е зацепен както трябва,на диагностика изписва много високо налягане на горивото,достига до 1500бара и гасне,а при плавно подаване на газ си върви без проблемFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment